اخبار برگزیده
بسیج نیروی همیشه بیدار در وسط میدان

.

دیداررئیس و مدیر فرهنگی دانشگاه پیام نور رودان با امام جمعه این شهرستان

زمانی رئیس دانشگاه پیام نور رودان ضمن عرض تبریک به مناسبت هفته بسیج به حاضرین جلسه، اظهار داشت: بسیج نیرویی است که در وسط  آتش می تواند گلستانی بوجود آورد.

رئیس دانشگاه ضمن اعلام رضایت از عملکرد دانشجویان بسیجی این دانشگاه  افزود: این دانشجویان بسیجی که من از اینها شناخت دارم  و  از نزدیک شاهد فعالیتهای اینها بوده ام ، به حق نشان دادند که هیچ گونه سختی و  مشکلی نمی تواند جلوی اراده ایشان را بگیرد چرا که در عمل نشان دادند که در همه عرضه ها و میدان های سخت با آن تفکر بسیجی خدمت به خلق را سرلوحه خود قرار داده اند.

شایان ذکراست در این نشست فرمانده سپاه رودان و امام جمعه شهرستان و همچنین مسئول بسیج دانشچویی و جمعی از دانشجویان بسیجی حضور داشتند که هر کدام به مناسبت هفته بزرگ بسیج مطالبی بیان داشتند.

منو اشيا عمودي
صفحه اصلي