اخبار برگزیده
1399/8/24 شنبه
بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور
مرحله استانی بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور استان هرمزگان

.

بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور
.
مرحله استانی بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور با شرکت........ نفر از متسابقین خواهر و برادر در بخش آوایی از مراکز و واحدهای استان هرمزگان به شیوه مجازی و در بسترlms با رعایت اصول بهداشتی روز یکشنبه بیست و پنجم آبان از ساعت ۹صبح در سالن اجتماعات ستاد استانی آغاز و برگزار شد.

ترابی گفت: شرکت کنندگان در سه بخش آوایی ( قرائت ترتیل ، قرائت تحقیق و حفظ ۵ جز قرآن کریم به رقابت پرداختند.

وی گفت: حمایت های مسوولین ستاد استانی به ویژه دکتر خیری، مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان، مدیریت مالی دانشگاه و همدلی کادر اجرایی،سعه صدر داوران جشنواره و شکیبایی متسابقین موجب شد تا این مسابقات به خوبی برگزار شود.

منو اشيا عمودي
صفحه اصلي